school

school

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ο Αϊ-Βασίλης στο σχολείο μας



Την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και μετά τον εκκλησιασμό, ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε το σχολείο μας για να μοιράσει ευχές και δώρα στα παιδιά και στους δασκάλους. 

Μπήκε σε όλες τις αίθουσες και αφού ζητούσε από τα παιδιά να του πουν ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, στη συνέχεια τους έδινε την τσαντούλα με τα δώρα τους ονομαστικά. 




Καθώς είχε μάθει, πως ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου μας ήταν καλά παιδιά, είχε δώρα για όλους

Δώρα συμβολικά μικρής χρηματικής αξίας, μα δώρα καρδιάς που πιστεύουμε πως θα εκτιμήσουν και θα θυμούνται τα παιδιά!

Συγκεκριμένα τους έδωσε ημερολόγιο του 2015 με την φωτογραφία της τάξης τους (συμμαθητών με δάσκαλο-α), χριστουγεννιάτικα τζελ για τα τζάμια, μπαλόνια, χριστουγεννιάτικη κάρτα με ευχές και δωρεάν εισιτήρια παιδιών και συνοδών για την διαδραστική θεατρική παράσταση «Οι περιπέτειες του Αττικούλη» με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή στο θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Άγιος Βασίλης φωτογραφήθηκε με όσα παιδιά ήθελαν, θαύμασε τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους, τον στολισμό των αιθουσών διδασκαλίας, το μεράκι και την αφοσίωση των εκπαιδευτικών. 

 












Επίσης χάρηκε πολύ που είδε ένα περιβαλλοντικά και ανθρωπιστικά ευαισθητοποιημένο σχολείο με κάδο κομποστοποίησης στον κήπο, κάδους ανακύκλωσης χαρτιού στις αίθουσες και κουτιά  για συλλογή πλαστικών καπακιών που κάποια στιγμή θα γίνουν αναπηρικά αμαξίδια για συνανθρώπους μας. 

Τέλος, έδωσε από ένα συμβολικό δώρο στους εκπαιδευτικούς και στο προσωπικό και έφυγε ενθουσιασμένος από το σχολείο των παιδιών μοιράζοντας ευχές για 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,    ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2015,     ΥΓΕΙΑ,     ΠΡΟΟΔΟ και     
ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ σε ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου