school

school

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγενιάτικο Bazaar & Εργαστήρι Αϊ-Βασίλη το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπημένα μας παιδιά, 
το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, σας καλεί στο πρωτότυπο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ, που θα γίνει στο  σχολείο μας στις  6.12.1014 ημέρα Σάββατο και από ώρα 10:00 έως και 18:00.  
Την ημέρα αυτή θα πωληθούν σε πολύ χαμηλές  τιμές χριστουγεννιάτικα στολίδια, είδη δώρων, παιχνίδια, βιβλία, γλυκά και ό,τι άλλο όμορφο έχει καθένας μας προσφέρει για να γίνει αυτή η όμορφη εκδήλωση. 
 
 
Κατά τις ώρες από 11:00 έως και 14:00 θα προσφερθεί από εθελόντριες μαμάδες και από την ομάδα «Η ΚΥΨΕΛΗ ΜΑΣ» δημιουργική απασχόληση και εργαστήρια δραστηριοτήτων στα παιδιά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.   
 Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει χριστουγεννιατικο μακιγιάζ προσώπου (face painting), θα υφάνουν Χριστουγεννιάτικο μαγικό χαλί, θα τους διαβάσουμε Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, θα κατασκευάσουμε μαζί χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητες κουκλίτσες-μαριονέτες και άλλα παιχνίδια, θα φτιάξουμε χειροποίητα μουσικά όργανα από υλικά ανακύκλωσης δίνοντας διαφορετική χρήση σε υλικά που ήδη διαθέτουμε,  και στη συνέχεια τα μουσικά όργανα και τα παιχνίδια που θα φτιάξουμε, θα δωριστούν στα παιδιά.  
  Όλα αυτά στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ, που μετά από αίτημα του ίδιου του Αϊ-Βασίλη θα στεγαστεί για μία ημέρα στο σχολείο μας, με τον Αϊ-Βασίλη φυσικά παρόντα για να δώσει χαρά και αγάπη σε κάθε παιδί και γονιό.

 
Στο παζάρι δεχόμαστε ως πωλητές τους μαθητές του σχολείου μας (για να μαθαίνουν κιόλας) οι οποίοι για τις τάξεις από την Α', Β' και Γ' Δημοτικού μπορούν να βοηθούν στις πωλήσεις από 12:00 έως 13:00 και οι μαθητές των τάξεων Δ', Ε' και ΣΤ' από ώρα 11:00 έως και 12:00.



Από το πρωί ως νωρίς το απόγευμα, σας περιμένουμε να έλθετε στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά μας και στο Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη με όλη την παρέα σας και τα παιδιά σας για να διασκεδάσετε, να γίνετε και σεις παιδιά, να απολαύσετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας, τον ζεστό καφέ και τα σνακς που θα προσφέρει δωρεάν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαζί με την αγάπη του και τις θερμές του ευχές. 

 Σάββατο 6 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 6  το απόγευμα στο σχολείο μας (Πυθίας 38)

Τα έσοδα του παζαριού μας θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου