school

school

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς,
Σας προσκαλούμε και φέτος στην ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο χώρο του σχολείου.
Σε αυτή τη συνάντηση, θα κάνουμε αρχικά μια ανασκόπηση του έργου του Συλλόγου για το προηγούμενο έτος και θα σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στη συγκρότηση  του Δ.Σ και την τωρινή του σύνθεση.  Κύριος σκοπός μας όμως είναι να ανταλλάξουμε απόψεις  και να συζητήσουμε τα μελλοντικά μας σχέδια και τις ιδέες μας σχετικά  με  την οργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων  που θα κανουν  τη σχολική ζωή των παιδιών μας περισσότερο λειτουργική αλλα και διασκεδαστική. 
Ιδιαίτερη σημασία έχει για  μας στην πρώτη αυτή συνάντηση για τη φετινή σχολική χρονιά, να υποδεχτούμε και να γνωρίσουμε τους γονείς των παιδιών απο την Α' τάξη. 
Θα θέλαμε επίσης να σας ζητήσουμε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο email μας: sgk45dsa@gmail.com με τα στοιχεία σας, το όνομα του παιδιού σας η των παιδιών σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή / και εναλλακτικά να τα συμπληρώσετε στην παρακάτω  φόρμα, ώστε να σας ενημερώνουμε εγκαίρως για τις διοργανώσεις και τις δράσεις μας.
Τέλος, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε οτι η προσφορά σας μέσω της ετήσιας συνδρομής, ύψους 5€ για κάθε παιδί, ειναι πολύ σημαντική για εμάς και για το έργο μας.
Σας ευχαριστούμε και  ευχόμαστε σε όλους σας καλή σχολική χρονιά!

                                                                                Το Δ.Σ.  του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου