school

school

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί γονείς,
Στην ετήσια γενική συνέλευση, συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το σχολείο και τα παιδιά, ωστόσο λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθούμε εκτενώς στα οικονομικά ζητήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Θα θέλαμε να σας αναφερουμε ότι στις 15/06/2017  η αρμόδια εξελεγκτική επιτροπή βεβαίωσε, κατόπιν των απαιτούμενων ελέγχων των βιβλίων εσόδων και εξόδων,  το ορθό αποτέλεσμα της χρήσης των οικονομικών ποσών τα οποία συνέπιπταν με το ταμειακό απόθεμα των 1.897,70 € , για το χρονικό διάστημα από 04/11/2016 έως 15/06/2017. Υπενθυμίζουμε ότι τα βασικά έσοδα του Συλλόγου προέρχονται από τις ετήσιες συνδρομές των μελών, οι οποίες καλύπτονται συνήθως κατά το 60% περίπου, τα χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά παζάρια, τις  χορηγίες που δεχόμαστε από επιχειρήσεις και την ετήσια λαχειοφόρο αγορά.
Αντίστοιχα, στα βασικά έξοδα του Συλλόγου συγκαταλέγονται η χριστουγεννιάτικη γιορτή και η προκαταβολή για την ετήσια φωτογράφιση, ενώ ειδικά για το σχολικό έτος 2016-2017, μεγάλο μέρος των εσόδων δαπανήθηκε για την κατασκευή και την καλωδίωση του πάγκου της αίθουσας Πληροφορικής, την αγορά κουρτινών για 6 αίθουσες του σχολείου, την προμήθεια ασύρματου μικροφώνου, την αγορά ενός νέου προτζέκτορα και την τοποθέτηση όλων των προβολικών μηχανισμών και την οικονομική ενίσχυση της εκδρομής της ΣΤ' Τάξης.
Επισημαίνουμε ότι το έργο του Συλλόγου ως προς τον υλικό εξοπλισμό επικεντρώνεται  στην κάλυψη των αναγκών του σχολείου, όπως αυτές μας γνωστοποιουνται από τη Διεύθυνση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου