school

school

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τα ΠΡΟΣΕΧΩΣ μας

Ο Νοέμβρης προβλέπεται και έχει προγραμματιστεί να είναι ένας πλούσιος σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις μήνας.


Οι δράσεις που έχει προγραμματίσει ο σύλλογος ξεκίνησαν με την ετήσια φωτογράφηση των μαθητών την Τρίτη 3 Νοεμβρίου που θα επαναληφθεί για την ΣΤ' τάξη λόγω έλλειψης χρόνου στις 12 Νοεμβρίου.


Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου ξεκινούν οι Σαββατιάτικες δραστηριότητες που για φέτος θα είναι σκάκι, μπάσκετ, παραδοσιακοί χοροί, θεατρικό παιχνίδι, μουσική και φιλαναγνωσία. Το πρόγραμμα με τα τμήματα έχει ήδη αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου.



Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου διοργανώνουμε μια πολύ σημαντική εκδήλωση για παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και κεντρικό ομιλητή τον Δ/ντή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία έχει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της και έχει σώσει δεκάδες παιδιά από τις παγίδες του διαδικτύου, Στρατηγό Μανώλη Σφακιανάκη. Η εκδήλωση αυτή θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 33ου Δημοτικού Σχολείου, λόγω έλλειψης ανάλογης αίθουσας στο δικό μας σχολείο και υποστηρίζεται από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και άλλων δημοτικών σχολείων της περιοχής (26ο, 27ο, 30ο, 33ο, και 46ο) λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος που έχει.




Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου πάμε θέατρο στην παράσταση "Το μόνο ταξίδι της ζωής του" ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά από τον θίασο του Ηλία Καρελλά που υπόσχεται φέτος να γοητεύσει και πάλι μικρούς και μεγάλους όπως έγινε και στην περσινή παράσταση "Ερωτόκριτος" που είχαμε παρακολουθήσει από τον ίδιο θίασο.
(Δες σχετική ανάρτηση:  http://sgk45dsa.blogspot.gr/2014/11/blog-post_27.html)
Δηλώστε εγκαίρως (ως τις 11 Νοεμβρίου το αργότερο) τη συμμετοχή σας στα μέλη του συλλόγου.



Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου συνδιοργανώνουμε με τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας εσπερίδα με εκπροσώπους από το "Χαμόγελο του παιδιού" και θέμα την "Ενδοοικογενειακή Βία" ενώ την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και πάλι με εκπροσώπους του ίδιου οργανισμού και συνδιοργανωτές τον  σύλλογο διδασκόντων θα έχουμε ακόμα μία εσπερίδα με θέμα αυτή τη φορά τον "Σχολικό εκφοβισμό".



Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου έχουμε το χριστουγεννιάτικο παζάρι στο σχολείο μας και θα ακολουθήσει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!

Μείνετε συντονισμένοι...!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου