school

school

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Τσικνο...Τετάρτη!

Αντί για Τσικνοπέμπτη το καθιερωμένο τσίκνισμα στο σχολείο μας φέτος ήρθε μια μέρα νωρίτερα και έγινε την Τετάρτη, λόγω του ότι υπήρχε προγραμματισμένη εκδρομή για δυο τμήματα τάξεων την Πέμπτη.

Η συννεφιά και οι πρωινές ψιχάλες δεν πτόησαν τους μπαμπάδες και τις μαμάδες που είχαν έρθει για να βοηθήσουν στο "τσίκνισμα". Οι ψησταριές στήθηκαν, τα κάρβουνα άναψαν και η τσίκνα ξεκίνησε να γεμίζει τον αέρα!

Ψήθηκαν σουβλάκια, πίτες και ψωμάκια για όλα τα παιδιά και η Τσικνο..Τετάρτη μας, κύλισε όμορφα και χαρούμενα με κέφι, τραγούδια, χορό, φαγοπότι, παρά τις λίγες ψιχάλες που τσίκνιζαν κι αυτές μαζί μας πού και πού! Εξάλλου το είχαμε αποφασίσει πως...  "βρέξει χιονίσει ο Σύλλογος θα ψήσει"!

Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους γονείς που βοήθησαν ή προσφέρθηκαν να βοηθήσουν για να πραγματοποιηθεί η γιορτή μας, τα κρεοπωλεία "Κουσαρίδας" Φαιδριάδων 67 και  "Λαλαδάκης" Καυκάσου 170, για τα δωρεάν σουβλάκια που προσέφεραν, πέραν των όσων αγοράσαμε, καθώς και τον "Φούρνο Καρύστου" για τη δωρεάν παροχή ψωμιού, παρόλο που τα παιδιά τους πια φοιτούν σε άλλα σχολεία.



Τα παιδιά έφαγαν, διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν! Το ίδιο κι εμείς! Και του χρόνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου